Visszajelzések az interaktív német nyelvi szemeszterről

 

Kedves Lupàn Àgi!

Először is köszönetem szeretnèm kifejezni.Nagyon elègedett vagyok a tananyagokkal.Minden èrthető ès ahogyan elmagyaràzza az egyszerűen csodàlatos.

Tiszteletem!!“

Rutai Matilka

 

"Köszönök mindent, tetszenek az óráid, látok esélyt rá végre, hogy megtanulható a német nyelv."

"Jöttél te és utolsó esélyként bekerültem a VIP kezdő csoportodba. Feloldódott az ellenállásom a némettel szemben, a pozitivitásod, a lelkesítésed, a könnyedséged, a játékosságod, a kedves, barátságos hangod, a dallamosabb kiejtésed ösztönöz arra, hogy most már napi szinten, nagy lelkesedéssel és szeretettel tanuljam a német nyelvet.
Szerettem volna visszajelzést adni, hogy mit ad számomra, hogy veled tanulhatok.
Köszönet és hála a munkádért, a lényedért, hogy vagy nekünk!
Nagyon sok erőt, derűt és kitartást kívánok neked a továbbiakban is!
Sok sok szeretettel:
Csilla" 

(Tóth Csilla)

"Nagyon tetszett ez az óra is és már várom a következöt is!!!?"

"Kedves Ági!
Nagyon meg vagyok elégedve a magyarázatokkal és a színes feladatokkal is. Lehet, ez hiányzott eddig nekem, hogy valaki elmagyarázza a leckét és én megértsem, és a feladatokkal 1-2 hibával megoldjam. Nagyon hálás vagyok neked a sok feladatért, amit e-mailben is küldesz, nagyon sokat lehet tanulni belőle."

Kedves Ági!Nagyon szépen köszönöm ezt a hatodik órát is!!Nagyon élveztem az egész órát és azon drukkoltam hogy ne legyen hamar vége,mert nagyon szeretem ahogy magyarázol ,odafigyelsz mindenre!!!!!Már nagyon várom a következö órát is!“

(Nyári Etelka)

 

"Kedves Ági!

Gondoltam írok neked! Fantasztikus a tanfolyam! Szeretném megosztani veled az eredményemet. Bár évek óta küzdök a német nyelvvel, most érzem először azt, hogy értem és szívesen tanulok.

Üdvözlettel:

Szűcs Tímea"

 


"Szia Ági,

Mindenek előtt nagyon örülök, hogy lehetőségem nyílt arra, hogy a csoporthoz csatlakozzam, és ezáltal Tőled/Veled tanulhassam a német nyelvet.

- nagyon jó hangulatú, logikusan, jól felépített óra volt. Személy szerint nagyon jól éreztem magam, végig érezhető volt az, hogy folyamatosan figyelsz ránk, illetve arra, hogy van-e újabb kérdésünk vagy észrevételünk a kommentekben. 6 oldalt jegyzeteltem már a videó nézése alatt, ráadásul gyöngybetűkkel :)

Ódákat zengtem a páromnak, családomnak, barátaimnak Rólad és az óráról :)

Annyira látszik és érződik az elköteleződésed, a szakértelmed, tényleg szívből örülök, hogy ilyen környezetben és Tőled tanulhatom a német nyelvet.

Őszintén bízom benne, hogy ez a csoport mindenki számára meghozza azt az eredményt, amiért Te létrehoztad, és amiért mi csatlakoztunk, és már most bízom benne, hogy lesz "folytató" csoport :D :D :D

További közös sikereket kívánok Nekünk, üdv: Sziladi Zsuzsi"
 

"Kedves Ági!

Nagyon szépen köszönöm a meglepetés ajándékot, igazán hasznos.

Örülök, hogy igent mondtam az utolsó percben (emlékszel?) a Vip csoportra, és Veletek vagyok...remélem lesz majd folytatás is!

Tanulni szerettem volna, és akarok is amíg itt élek.

Hétfőn az utolsó tíz percre érkeztem, mégsem

maradtam le semmiről hiszen akkor hallgatom meg az órát amikor nekem a legjobban megfelel, két héten belül. Szuper.

Összeszedett, fontos, mindennapi dolgokkal indultunk...nagyon nagyon tetszik.

Azt hiszem jó helyen vagyok!!

Köszönöm az oktatást

és a sok figyelmet.

K. Andrea"

 

Szia Ági! Tegnap megkaptam az emailt, most néztem épp! Nagyon nagyon köszönöm. Ha lesz időm kiirogatom őket. Nekem ez vált be, amíg írom addig is megmarad valami, így nem győzök füzetet, lapokat meg tollat venni. Annyira jó itt lenni veletek, bátorítást, önbizalmat kapok és nem néznek le, amiért ilyen apróságokon fennakadok, illetve rákérdezek. Felemelő érzés“

Megmondom neked őszintén, imádom hallgatni az óráidat és azt vettem észre sokkal több minden meg is marad így bennem. 

Sajnos az órákat utólag tudtam eddig csak megnézni, de igyekeztem hétről hétre elkészülni a házi feladatokkal is. Nagyon szuper, örülök neki,hogy végül belevágtam. Még egyszer köszönöm, hogy itt lehetek veletek.“ (Csótiné Kriszti)

 

Nagyon szeretem az óráidat! Amióta én is tanulok veled, sokkal bátrabban beszélek az életben, pedig sokszor tudom, nem jól mondtam, de aztán mindig ki is javítom, hangosan, hogy a másik fél is hallja, hogy tudom ?

Köszönök mindent!!

Várom a hétfő délutánt ☺️

Mosolygós, szép estét!“

(Montz Ági ☺️)

 

Kedves Ági! Nagyon köszönöm a figyelmet, amellyel engem is kísérsz. Nagyon boldog vagyok hogy a csoportban tanulhatok. Azt gondolom jó döntést hoztam a segítségeddel. Van bőven motiváció. Ahogy ismét meghallgatom a videókat szinte mindent megértek, néhány új szó kivételével. Igyekszem napi szinten foglalkozni az anyaggal, a feladatokkal.“ (Szalai Márta)

 

Szia Ági,

Nagyon élvezem a tanulást :-)

Köszönöm!“ (Szappan Henriett)

 

Élvezem a tanulást veled, szuper jók a nyelvtani magyarázataid is.“ (Baumgarten Éva)

 

Nagyon tetszenek az órák, és szerintem egyáltalán nem beszélsz gyorsan (sőt, a hétköznapokhoz képest furcsa is a tempó, meg a Hochdeutsch, hogy minden szót megértek.. :D), simán van időm mindent leírni amit mondasz anélkül, hogy megállítanám a videót. De tudom, hogy azoknak akik egyébként nem német nyelvi környezetben élnek valószínűleg nehezebb. Eddig minden videót kétszer megnéztem, a házikat pedig időm szerint osztom be, szerintem ne adj kevesebbet, mert akkor nagyon elkényelmesedek és nem lesz igazi tanulás.. :)

Köszönöm a lehetőséget, örülök nagyon, hogy jelentkeztem a tanfolyamra! Ha majd lesz folytatás, arra is szívesen mennék.“
"Sajnálom, hogy véget ért a tanfolyam, nekem nagyon tetszett. Teleírtam két nagy spirálfüzetet. Rengeteg mindent tanítottál nekünk.
Nagyon örülök, hogy jelentkeztem erre a tanfolyamra, nekem mindenképpen (a teszt eredményétől függetlenül) megérte!"

(Kerekes Szofi)

 

Az ajandek szuper, igazi lupanagis csomag, köszönöm szepen es az orakat is szuperek!! Szeretnem szokasomma tenni, amit mondtal, mint a felkeles, fogmosas, kis nemet..haha..nyugodtan fekszem le es halok meg..? (Witz)“ (Dávid Beatrix)

 

Kedves Ági!

Köszönöm az ajándékot, biztos, hogy nagy hasznát fogom venni.

Örülök a lehetőségnek, hogy együtt tanulhatunk. Tetszik, főként, hogy az ismétlés során sok minden helyére kerül és szerintem a tempó is tartható.

Köszönöm!“ (Bernáth Éva)

 

Nagyon jó érzés hétről hétre érezni magamon a fejlődést, amit a kollégáim is rendszeresen megdicsérnek. :)

Köszönök mindent!

Szeretettel: Koch Dorina

 

Nagyon hálás vagyok a feladatokért és a hétfői órákért, melyek sokat segítenek a nyelvtanulásomban. 
Minden jót kívánok!"
 (Szabó Marianna)

 

Kedves Ági!

Az én magántanulásom, kicsit akadozva indult, mivel az általam „kiszemelt” tanár, sajnos nem tudott fogadni. Azután, voltál olyan kedves és Mártinál lobbiztál sokat, hogy valahogy szorítson nekem helyet. Nos, köszönöm utólag is ezt Neked, mivel egyáltalán nem csalódtam Mártiban. Tökéletes Tanár. Azonnal látja és rögtön reagál a gondra. Értem ez alatt, hogy még a kérdésem felénél sem tartok, amikor Ő azonnal érti, hogy mi az, amit én nem értek! Ez azért nagyon fontos, mert amikor az ember, még a kérdést is nehezen tudja összerakni, hisz nem tudja, valójában, hogy kérdezze meg, amit amúgy sem ért (No, ezt valószínű nehéz lesz értelmezni), nagyon nehéz! Hibátlanul, mindig rátapintott a gyenge pontra! Csak ajánlani tudom Őt, szívvel és lélekkel oktat, tanít!

Anyagi megfontolásból (bár a jót meg kell fizetni!), jelentkeztem az általad indított VIP A2-es csoportba,( aminek sikere, hogy a tesztem sikerült,  a Mártival töltött 2 és fél hónap), ami kedvezőbb árfekvésű, hisz többen vagyunk. A kisugárzásoddal, a hozzáértéseddel, a kedves dallamos hangoddal elkápráztatod a tanulókat.  Hiába, no: a Német online weboldalt is érdemes volt összehozni, megalkotni, hisz rengeteg segítség van a nyelv megértésére, nem beszélve a sok feladatról, amit online meg lehet oldani, ezzel is gyakorolni és elsajátítani a nyelvet. Minden tiszteletem, hogy mind ezt megálmodtad és létrehoztad!  

Köszönöm, hogy rátok találhattam a Facebookon!

Mindenki merjen, nagyot álmodni! Sok sikert nektek és minden diáknak, akik veletek és a Ti segítségetekkel tanul!

Egy lelkes diák: Brigitta“ (Berényi Brigitta)

 

Kedves Ági!

Először is nagyon köszönöm a tanfolyamot, nagyon élveztem, szerettem :)

Sok lyukat sikerült a tudásomban befoltozni, most már csak gyakorolnom kell sokat, hogy rögződjön is, ne felejtsem el használni is, amit elméletben már tudok :)

Köszönöm szépen a lehetőséget, és nagyon köszönöm még egyszer a tanfolyamot, látszik hogy szívből oktatsz, ritka kincs vagy :)”

(Palotás Anikó)

 

"Szia Ági!
Egy kis élménybeszámoló!
Hála neked el tudtam intézni a jogosítványom honosíttatását egyedül! 
Egyre több mindent merek bevállalni.
Beszélgetek is, bár szerintem döcögősen.
A telefonbeszélgetést még nem merem bevállalni.
Nagyon szégyenlem, hogy nem tudok még rendesen beszélni. 
Nagyon sokat tanulok és bár én úgy érzem, hogy lassan haladok, mégis el tudok intézni dolgokat.
Sokat hallgatom a német rádiót és azt vettem észre, hogy egyre többet megértek. 
Szeretem ezt a nyelvet.
Baromi nehéz az eleje, de később csak jobb lesz. 
Szóval, nagyon hálás vagyok neked. Ezerszer is köszönöm. 
Szeretnék majd vizsgázni A1-ből és folytatni tovább.
Remélem csinálsz A2-es tanfolyamot is. 
Legyen nagyon szép napod.
Üdv. Marcsi"
 (Magyar Mária)
 

Végtelenül örülök a folytatásnak! Nem egyszerű kisgyerek mellett tanulni, ezért örökké hálás leszek neked, hogy ilyen formában és veled tanulhatok tovább! Nem túlzok, ha azt mondom, hogy Te vagy a legjobb nyelvtanár, akivel eddig tanultam! 

Imádom a stílust, ahogyan tanítasz minket, soha nem élveztem még így a német nyelv tanulását. Alig várom a folytatást! Én személy szerint B2-ig meg sem akarok állni! Csak azt remélem, végig a te diákod lehetek! Köszönöm neked!” (Csávás Andrea)

 

Szia Ági, szeretném veled megosztani a személyes tapasztalatomat, ha nem bánod. Márciusban az utolsó napon jelentkeztem a tanfolyamra, egy véletlen folytán találtam rád. Régi vágyunk, hogy Bécsben éljünk, emiatt is kezdtem el a némettel foglalkozni. Időközben a férjem kapott egy lehetőséget Amerikába, el is fogadta, arra készültünk, hogy ott fogunk élni. Közben úgy alakult a virushelyzet miatt, hogy várnunk kell a kiutazással, viszont nem lehet tudni mi lesz, ezért úgy döntöttünk maradunk az eredeti tervnél, Bécsbe jövünk. A lényeg az, hogy annak ellenére nem adtam fel a németet, hogy eltelt pár hónap azzal, hogy "nem igazán lesz szükségem a német nyelvre odakinn". Megmondom őszintén nem fektettem maximális energiát a tanulásba, de annyira szimpatikus ember vagy és olyan jó előadó, hogy az órák meghallgatásával egy csomó mindent megjegyeztem + némi tanulgatással. Augusztus végén kiköltöztünk Bécsbe, én a második héten találtam munkát és a héten kezdtem el dolgozni, (én 0 némettudással kezdtem márciusban). Hálás vagyok ezért Neked! Sok sikert a továbbiakban, remélem sok ember talál rád és tanul Tőled! Én mindenképp elmondom kitől tanultam.” (Nagy Dóra)

 

Ez végre egy olyan tanfolyam ahol nem a száraz nyelvtant kell bemagolni,hanem érthetően elvan magyarázva is! Én személy szerint nagyon élveztem ezt a tanfolyamot,és végre úgy ültem le tanulni hogy élveztem! Sokszor azon kapram magam,hogy úgy elment a délelőtt a tanulással,hogy észre sem vettem!

Neked és ennek a csoportnak köszönhetem,hogy kicsit bátrabban merek beszélni,ma reggel pl.simán mertem telefonalni az orvoshoz,(nőgyógyászhoz,)hogy lemondjam az időpontom,mivel beteg a gyermekem! (Szloszjár-Farkas Ágnes)