Játékszabályzat

A Lupán Német Online Facebook oldalán heti rendszerességgel adásba kerülő szerdai élő videós bejelentkezés alkalmával a követők, nézők hozzászólásukkal teszik még élőbbé a kommunikációt.

A Lupán Német Online minden adás után kisorsolja az aznapi nyertest/nyerteseket. A sorsolásban az a személy vehet részt, aki az élő videó alatt (illetve utána még 20 percig) hozzászólással jelezte jelenlétét.

A sorsolás az élő videós bejelentkezés vége után 20 perccel történik, melynek során véletlenszerűen kerül kiválasztásra a nyertes(ek) neve. A nyertesek száma minden esetben a videó elején hangzik el. A nyeremény a Lupán Német Online egy online vagy e-mailben elérhető saját terméke, melyet e-mailben kap kézhez a nyertes. Ehhez szükségünk van a nyertes e-mail címére, melyet mi, és nem a Facebbok fog felhasználni. A Lupán Német Online is csak arra az időre használja fel a tudomására jutott e-mail címet, amíg a nyereményt el nem juttatja, illetve az online szolgáltatás átvételéhez szükséges részleteket nem egyeztette a nyertessel. További célokra nem használja fel, harmadik félnek nem adja ki.

A nyereményjáték semmilyen formában nem támogatott vagy jóváhagyott a Facebook által, és semmilyen formában nem is kapcsolódik hozzá.