150 lépcsőfok a változatos beszédhez
 

 

Avagy 150 német kifejezés / szólás-mondás, 
 

amivel feldobhatod a kommunikációdat


 

 

 

Sajnos ez a termékünk már nem elérhető többé!

AKKOR ITT A HELYED!

 

Már csak 2018. december 13-ig!

AKKOR ITT A HELYED!

 

 

A 150 lépcsőfok a változatos beszédhez gyűjteményünk elmegy pihenni. 2018. december 13. csütörtök 22h-ig még utoljára kapható 30%-os kedvezménnyel (az eddigi 20 euró / 6.400,- forint helyett most 14 euró / 4.480,- forintért!), majd eltűnik a kínálatból.

 

Amennyiben pedig rendelkezel már egy másik gyűjteményünkkel, a Párbeszédcsomagunkkal, akkor tovább szeretnénk kedvezni Neked. Mégpedig úgy, hogy ezt a 150 lépcsőfok a változatos beszédhez gyűjteményt most féláron, azaz 10 euró/3200 HUF) áron megkaphatod!

 

Amennyiben még nincs meg Neked egyik sem, de szeretnéd minkettővel kiegészíteni a nyelvtanulásod, melyre most utoljára nyílik lehetőséged, akkor a kettőt megkapod egy áráért (40 euró/6400 HUF)!


 • Ha hozzánk hasonlóan Te is népszerűnek találod ezeket a feladatokat a Facebook zárt csoportunkban (Micsoda? Még nem vagy ott tag? Akkor szívből ajánlom a csatlakozást, hogy ne maradj le eztán semmi jóról!) …

 • Ha szereted a fejtörőket, …

 • Ha szívesen gazdagítanád a szókincsedet, …

 • Ha feldobnád a kommunikációdat, …

 • Ha úgy érzed, szükséged volna további gyakorlásra kifejezéseket, szólás-mondásokat illetően, …

akkor figyelj, mert összegyűjtöttük a népszerű csütörtöki kérdéseink közül a javát, plusz kiegészítettük hasonlóan színes és szellemes feladatokkal!
 

Méltán népszerűek ezek a feladványok, és úgy éreztük, kár lenne őket veszni hagyni. Egy-két napig, esetleg hétig még visszakereshetőek ezek a csoportban, de egy idő után a sok újdonság (aminek mi mindig örülünk, hurrá!) elviszi őket szem elől.


De mi van, ha újra rájuk néznél, ha esetleg még nem sikerült mindet megjegyezni? Vagy ha épp nem láttad, amikor kikerültek?


Nos, segítünk! Összegyűjtöttük Neked egy csokorba ezeket.


És mi a helyzet, ha már minden feladatot megoldottál, mindent tudsz, használsz is lelkesen? Nos, mi arra
is gondoltunk! Bőven kiegészítettük eddig még sehol meg nem jelent feladványokkal.

 

Mit is kapsz, ha kezedbe veszed ezt a gyűjteményt?
 

 • 150 német kifejezést / szólás-mondást

 • Hasznos mondatokat, amikkel bővítheted a szókincsed, villoghatsz társalgás közben, mert ha ilyenekkel tűzdeled tele a beszédedet, akkor arra felfigyelnek, elismerik a szorgalmadat, a tudásra való vágyadat

 • Kellemes, vicces pillanatokat, melyek során játszva tanulod meg ezeket a kifejezéseket

Ha esetleg még nem tudod ezeket a mondatokat beépíteni, mert még nem vagy azon a szinten, hogy - mondjuk-, összetett mondatokat, szólás-mondásokat dobálj beszéd közben, akkor azért válik hasznodra ez a gyűjtemény, mert könnyebben megérted, ha az anyanyelvűek használják ezeket, nem állsz ott bután velük szemben, hogy mit is akarnak mondani Neked ezzel vagy azzal a kifejezéssel.


Mit nem kapsz, ha kezedbe veszed ezt a gyűjteményt?
 

 • Sótlan nyelvtani magyarázatokat

 • Lapos nyelvtani tesztkérdéseket

 • Elcsépelt, soha nem hallott kifejezéseket

 • Humortalan, fantáziátlan válaszlehetőségeket

 

 

Ez nem egy átlagos kérdezek-válassz teszt.

Sokkal több annál!


Ez a válogatás mi vagyunk! Tudod, amiben mi hiszünk, ami a mi eszménk: szórakoztatva, lazán, gyakorlati oktatást nyújt ez a gyűjtemény is, hiszen a megoldásért előtte meg is kell dolgoznod, mielőtt megtanulod ezeket a kifejezéseket!

Megmozgat Téged, elgondolkoztat, úgy tanít. És közben még esetleg szórakozol is.

Ha ez zavar, akkor nem Neked való.

De ha benne vagy, ha nem okoz gondot a tanulás egy picit másfajta formája, akkor ne késlekedj, vágj bele azonnal a feladatok megoldásába!

Eredményes nyelvtanulást kívánunk!

 

 

Vélemények

 

Szerintem szuper! A válaszokon halálra nevettem néha magam, de tényleg! Volt, amelyiken sírtam a röhögéstől, annyira vicces válaszok születtek. Maga a teszt is remek. Jó hangulatú, humoros, de azért tanulós is. Nekem nagyon tetszett.” (Gajár Attila)
 

Nagyon jó kis válogatás, és nem utolsó sorban szórakoztató! Ha valaki mosoly nélkül végig tudja olvasni, az már pókerarc. Köszönöm, hogy megmutatjátok: vidáman is lehet nyelvet tanulni. Szeretettel várom a továbbiakat!“ (Korda Cecília)


Egyedi és nagyon szórakoztató, szó szerint nevetve tanultam belőle. Olvasás közben összehasonlítgattam a szólásokat magyar megfelelőikkel, sok hasonlóságot fedeztem fel. Több olyanra is bukkantam, amit már élőszóban is hallottam. Szókincsbővítés és új ismeretek, mindezt nevetve... Biztosan elolvasom még párszor.“ (Horváth Kata)

 

 

Olvass bele!

  

 

S ha mindezt 2018. június 30-ig teszed meg, akkor ajándékba megkapod tőlünk az "50 német szófordulat a mindennapokból, melyek segítségével könnyebben megy majd a kommunikáció" c. válogatásunkat.

 

Ebből is mutatunk természetesen egy kis ízelítőt: 

illetve egy kupont 10 euró / 3.000 forint értékben, amit egy éven belül felhasználhatsz a következő vásárlásodkor nálunk.


 

 

PLUSZ! Ha megengeded, hogy tetézzük a fenti ajánlatunkat, akkor figyelj! Amennyiben egyedi, névre szóló példányt szeretnél, azt is megoldjuk. Így ez remek ajándék lehet bárki, de akár saját magad számára is! (Csak jelezd megrendeléskor és felvesszük Veled a kapcsolatot!)

 

Ha pedig a tanítványaink egyike vagy, 20 % kedvezménnyel szeretnénk Neked kedveskedni!

Ha még kérdeznél tőlünk, ITT teheted meg.És az ára? Ez a válogatás, mellyel bővítheted a szókincsed, a tudásod, az önbizalmad, mindössze 20 euró / 6.400,- forint.

 

 

 

És mit mond, aki már megkapta?* * *
* * *És végül, de nem utolsó sorban:
Mosoly-garancia!

 

Tudod, mit? Hogy lásd, nincs semmi veszítenivalód, garanciát is vállalunk rá természetesen! Ha kibírod úgy a tanulást, az olvasást, hogy nem szórakozol közben, nem nevetsz, de még csak el se mosolyodsz egyszer sem, írj nekünk visszajelzést 5 napon belül, visszautaljuk a pénzedet minden további kérdés nélkül!

 

Meggyőző, igaz? Akkor nincs is más dolgod, mint itt lent kitölteni a megrendelőlapot, és máris küldjük Neked a kifejezéseinket!

 

Általános szerződési feltételek ITT