EGYÉNI OKTATÁS

IDE kattints a jelentkezéshez!

 

Általános szerződési feltételek ITT.

Milyen eredményekre számíthatsz, ha velünk tanulsz? 

ITT olvasd el!

Figyelem! Ez itt nem a sarki turkáló, ez a Váci utca! Ha olcsó tanulási lehetőséget keresel, ez nem a Te oldalad! Ha silány minőséget szeretnél kevés pénzért, ne is olvasd ezt most tovább!

Hidd el, mi megértjük azt is, hogy a pénz nagy úr, mindenkit befolyásol, hogyne!

Az is lehet, hogy egyszerűen csak nincs most erre kereted. Nem is szeretnék senkit semmilyen formában győzködni. Esetleg, ha később úgy alakul, hogy meg tudod oldani, várunk szeretettel!

De ha most nem is tanulsz velünk, attól még megmaradnak Neked az ingyenes gyakorlatok, a YouTube-on elérhető videók, a leveleink, a Facebook csoport. Jó tanulást! :-)

 

Te, aki itt maradtál, Hozzád szólok most!

Hogy miért kerülünk mi ennyibe? Nos, nézzük!

 

Tudom, van sok tanár, akik olcsóbbak nálunk. Sokan, gondolom, azért, mert nem adóznak esetleg, főállás mellett csinálják, bármi lehet. Mi egy vállalkozás vagyunk, adófizetéssel, költségekkel, rengeteg háttérmunkával, ami szintén a minőséget garantálja. Amiből nem is szeretnénk engedni, hiszen ez az egyik védjegyünk, ez különböztet meg bennünket pl. a fentebb említett sarki „turkálótól“, a mi esetünkben az épp csak középfokú nyelvvizsgát letett és magát tanárnak avanzsáló „tanároktól“.

Nálunk a tanulói elégedettség felmérésünk eredménye 9,95 pontos. Azaz egy 10 pontos skálán ilyen eredménnyel ajánlanának bennünket ismerősöknek, barátoknak a jelenlegi tanítványaink. Nekünk ez mindennél többet ér!

 

Ahogy mi tanítunk, abban benne van rengeteg év tapasztalata, a szívünk, lelkünk, lelkesedésünk.

Nálunk kizárólag a tanítvány célja lebeg a szemünk előtt, nem próbáljuk meg minden órán a nyelvtant sulykolni unásig, ahogy az a leginkább megszokott a magyar oktatásban.

Mi beszédre bírunk, ösztönzünk, motiváunk Téged minden alkalommal!

Ha vizsgára készülsz, megadunk minden támogatást, felkészítünk lelkiismeretesen minden követelménynek megfelelően. 

Azonban ha csak meg szeretnél szólalni, mert kint élsz, nem a papír, hanem a tudás megszerzése az elsődleges, mégpedig sürgősen, akkor eszerint alakítjuk az órákat.

Német piacon is még magyar árakkal (mert ezek még bőven magyar árak ám, bármilyen meglepő. Igaz, nem az olcsóbb kategória, de nem is a földtől elrugaszkodott változat.)

Lehetne lejjebb menni az árral, de akkor a szolgáltatás mely részétől tekintsünk el? Ne legyen színvonalas? Változatos? Felkészült? Beszédre, haladásra ösztönző? Ne legyen megbízható, netalántán hiteles a tanár? Ne lelkesedjen azért, hogy ne csak azt bizonygassa, ő milyen okos, de elő is hozza a tanítványból mindazt, amit ő tud?

 

Mi már tudunk németül. Nem szükséges bizonygatnunk ezt állandó és bonyolult nyelvtani magyarázatokkal és tesztekkel az órákon. Nekünk az az érdekünk, hogy Te is tudj. Az, hogy hogyan jutsz el a célodig, már a mi dolgunk, hogy felfedezzük, mi vezet el Téged oda. Természetesen vannak hasonlóságok a nyelvtanulók és problémáik között, de az is ugyanennyire igaz, hogy minden tanuló más és más. Mi figyelünk Rád. Az egyéni igényeidre, képességeidre.

És hidd el, nem szándékozunk tovább magunknál tartani Tgéed, mint a céljaid elérése. A Te sikered a mienk is. 

Akkor Te is boldogan fogsz továbbajánlani minket, ahogy ez már oly sokszor előfordult eddig is.

 

Nem mi vagyunk a Te embered, ha:

 

* még nem próbáltál más online tanárt, esetleg többet is, és nem csalódtál még elégszer bennük. Valóban nem szeretek senkit győzködni a minőség értékéről. Ezért ne is írj nekünk, kérlek, ha alkudozni szeretnél!

 

* kezdő vagy, még nincs tapasztalatod tanárokkal, de van sok időd és pénzed próbát tenni másoknál, mire megtalálod, ki az, aki a Neked legmegfelelőbb.

 

* nem gond, hogy nem érzed magad fontosnak, hiszen választ sem kapsz egy-egy megkeresésre.

 

* zavar, hogy a tanárok vidámak, bolondosak, szeretnek nevetni. Nem veszik komolyan az életet minden percben. De a munkájukat annál inkább. Minden pillanatban!

 

* azt gondolod, hogy mindenféle csodamódszer megtanít 1 hónap alatt egy idegen nyelvre. De ezt azonnal visszavonom, ha tudsz egy biztos módszert ajánlani nekem. Én is szívesen kipróbálnám azt, ami valóban bevált. Szeretnék egy év múlva 12 nyelven kommunikálni Veled, az én időmbe belefér, hogy akár ennyi nyelvet is megtanuljak egy év alatt. Imádom a nyelveket, érdekelnek is és még a nyelvérzékem sem annyira rossz. Mégsem tudtam eddig még egy nyelvet se elsajátítani 1 hónap alatt.

 

* nem zavar, hogy a tanárnál egy haladóbb tanuló (B2) simán jobban beszél. Vagy ha a tanár anyanyelvűnek állítja be magát (ez egy új trendi), mert kiben is merülne fel a kérdés, hogy ilyet állítana valaki valótlanul. Majd igen hamar kiderül, hogy anyanyelv ide vagy oda, bizony a tanárra is ráférne némi nyelvtanári segítség, mert már egy mondat helyes összeállítása is nehézségeket okoz nála.

Vagy magyarul sztorizik egész idő alatt a saját életéről – a Te költségedre.

 

* csak alap dolgokra vagy kíváncsi, mert sürgősen meg kell tanulnod pár kifejezést, amit a neten is össze lehet szedni (akár a mi honlapunkon is) ingyen. Ehhez mi akkor valóban drágák leszünk Neked.

 

* nem szeretsz tanulni. Igen, mondjuk ki őszintén! Ugyanis egy nyelvet sem lehet megtanulni kellő szorgalom nélkül. Ez a fájdalmas igazság. És ne keverjük össze itt, hogy valakinek nehezen megy a tanulás, vagy nem is akarja. Sok olyan tanítványunk volt, aki kiütést kapott, amint meghallotta azt a szót, hogy „nyelvtan“, mégis haladt előre. Mindenre nyitottak vagyunk, hogy ki mire fogékony, egyet nem tudunk még mindig: helyetted tanulni.

 

Garanciát szeretnél? Megértjük!

 

Mi nem a levegőbe beszélünk! Olvasd el ITT, mit írt egyik kedves tanítványunk a fentiekről!

 

Nézz körül a 2014 óta (eleinte napi 3 feladattal is) működő honlapon! Rengeteg feladatával önmagáért beszél.

 

Légy tagja a Facebook csoportunknak! Ott további feladatok várnak minden hétköznap, és az összetartó csapat, ami ott kialakult, mindig segíteni fog, legyen bármilyen német tanulással kapcsolatos kérdésed, és a két admin, két tanár mindig ott áll a háttérben és figyel.

 

Olvasd el ITT, miket írtak már rólunk tanítványaink!

 

Nézd meg a hosszú éves tapasztalatokkal rendelkező tanárainkat ITT, olvasd el, mit tudnak!

 

De tudod, mit? Engedd meg, hogy bebizonyítsuk, hogy nem a levegőbe beszélünk! Ha az első óra után azt mondod, fenti állítások nem állják meg a helyüket, mégsem egymásnak lettünk teremtve, visszaadjuk a pénzedet. Rendben? 

 

És akkor az árakról

 

Egy óra 45 perces.
Természetesen semmi akadálya, ha egy alkalommal dupla, tripla vagy akár 60 perces órákat (ez esetben azonban emeltebb óradíjjal!) szeretnél venni!

A megfelelő fejlődéshez, előrehaladáshoz mi a magunk részéről heti több órát szoktunk javasolni.

 

Árak:

45 perces órák:

Heti egy óra esetén: 10.100,- Ft  vagy 28 € / óra 

Heti több óra esetén: 9.000,- Ft  vagy 25 € / óra 

60 perces órák:

Heti egy óra esetén: 11.900,- Ft vagy 33 € / óra 

Heti több óra esetén: 10.800,- Ft vagy 30 € / óra 

90 perces órák:

16.200,- Ft  vagy 45 € / óra

120 perces órák:
25.200,- Ft  vagy 70 € / óra

 

Minicsoportos (2 fős) órák árai (60 perces óra):

Heti egy óra esetén: 18.000,- Ft / óra vagy 50 € / óra

Heti több óra esetén: 16.200,- Ft / óra vagy 45 € /óra

Másfél óra (2×45 perc): 28.800,- Ft vagy 80 € / óra

 

 

Lemondás:

Az órát lemondani 24 órával a megbeszélt időpont előtt lehet mindenféle következmény nélkül. 24 órán belüli lemondás esetén az óra megtartottnak minősül.

 

Fizetés:

Átutalásal történik. 

Ha heti egy órát szeretnél venni, akkor 5 alkalmat, ha heti 2, vagy annál több órád lesz, akkor 10 alkalmat tudsz utalni egyben.

Ha először jársz nálunk, lehetőséged van egy órát utalni, hogy el tudd dönteni, meg tudunk-e győzni arról, hogy velünk megtanulsz németül.

A számlát minden esetben előre egyeztetett névre és címre állítom ki, és e-mailben küldöm el.

 

* * * *

 

Úgy alakult, hogy az oldal kezelése, a feladatok, hírlevelek folyamatos adminisztrációja és egyéb bővülési tevékenységek kapcsán kapacitásom végére értem. Ez a pillanat is eljött hát.
Kollégáimat bármikor bátra ajánlom meleg szívvel, nagyon szívesen és színvonalasan segítenek a tanulásban akár egyéni, akár csoportos formában. Mind szakmailag, mind emberileg kitűnő választás bármelyikőjük.

Rám TANÁCSADÁSBAN számíthatsz a továbbiakban. Erről bővebben ITT olvashatsz.

Ha elakadtál, ha gondod van, ha gyorsan segítségre van szükséged, akkor keress meg! Egy GYORSSEGÉLY keretein belül megoldjuk a nyelved. Részletek ITT.


Azonban ha úgy érzed, kifejezetten velem szeretnél tanulni, akkor ezt ezentúl már csak a VIP CSOPORTJAIM egyikében (részletek ITT) teheted meg. 

 

Amiben még én tudok segíteni Neked: 

SZEMÉLYRE SZABOTT ONLINE TANÁCSADÁS

"Hogyan is tanuljak hatékonyan?"

"Miért nem működnek nálam az általánosan elterjedt módszerek?"

"Mi az, ami az én esetemben a legcélravezetőbb lenne?"

 

Ismerős kérdések? Nem találod a megoldást? Akkor ÍGY tudok segíteni Neked.

 

Esetleg most nincs túl sok időd, de SOS kellene segítség a nyelvtanulásban?

Akkor ITT nézz körül! Dobunk Neked egy MENTŐÖVET!

IDE kattints a jelentkezéshez!

 

Általános szerződési feltételek ITT