FORDÍTÁS

Ugyan nem ez a fő profilunk, vállalunk esetenként fordítást is, amennyiben erre lenne szükséged.

Fordítási áraink: 

Magyarról németre / németről magyarra: 0,01 euró leütésenként

Felárak: 

Sürgősségi felár 50%

Szakmai felár 50%

 

Lektorálás: 

Magyar és német nyelven: 0,008 euró leütésenként

 

Kedvezmény:

Hosszabb terjedelmű szöveg esetén.

 

Minimális fordítási díj: 10 euró

 

 

Referenciák

Fordítás:
 
"Nagyon szépen köszönöm! Ha még valamire szükségem lesz, bizalommal fordulok önhöz." (T. Réka)
 
 

"Ha valaki szereti is a szakmáját, annak a munkája minden esetben kiemelkedő és igényes! Ági egyértlműen szereti azt amit csinál, és ezáltal mindenkivel megszeretteti a német nyelvet! Megbízható, pontos, végtelenül kedves és vidám! Öröm vele együttműködni! Toborzóként a kommunikáció központi eleme a munkámnak, és ha német nyelven van szükségem fordításra, csak olyanhoz fordulok, akinek a szaktudásában teljes mértékben megbízom! Köszönöm, A nemetonline.com-nak és Lupán Ágnesnek a kifogástalan munkáját! Ajánlani tudom mindenkinek, legyen az fordítás vagy nyelvtanulás!" (Petruska Imola – Toborzó)

 
 

"Nagyon sok lehetősége van az embernek ha némettanárt és fordítót keres, de olyat aki tényleg szenvedéllyel teszi a munkáját olyat nagyon nehezen. Mint cégtulajdonos, megfogadtam magamnak, hogy csak olyan emberekkel fogok együttműködni akik ugyanazt a szenvedélyt tanusítják munkájuk felé mint én, mert így biztos lehetek benne, hogy mindig jó munkát kapok tőlük. Ágiról ez pár perc után kiderűl, hogy szívvel lélekkel csinálja amit csinál. Mindenkinek csak ajánlani tudom!" (Kis Zoltán Cégtulajdonos/Ügyintéző Dresaj Joker K9)

 

 
 
 
Lektorálás: 
 
"Ági, angolból nem vállalsz véletlenül lektorálást? A németet beszéltük, de angol is lenne, és esküszöm, alig bízom meg valakiben. Benned igen." (Ritart Academy Ltd.