Párbeszédcsomag: "20 mindennapi párbeszéd"

Mutathatunk Neked egy hatékony tananyagot kiegészítésképp a némettanulásodhoz?

 

Sokszor keresnek meg bennünket, hogy problémát jelent a mindennapi kommunikáció különböző éles helyzetekben, valamint a megfelelő kiejtés elsajátítása.

Ezért hát elkészítettünk egy hanganyagot, amely remek kiegészítésül szolgál minden nyelvtanuló számára kezdőtől haladóbb szintig, hiszen minden párbeszédhez mellékeltünk fordítást is, így semmilyen részlet nem marad ismeretlenül.

 

20 szituációt vettünk mindennapi élethelyzetekből, amelyekkel nap mint nap találkozhat bárki, aki német nyelvterületre készül vagy már kint él. De még a nyelvvizsgára készülők is hasznát tudják venni a felkészülés során.

Az élő beszédet igyekeztünk visszaadni, amivel valóban találkozhatsz.

Ezzel az anyaggal egyszerre fejlesztheted a tudásod mind vizuálisan, mind auditív módon, hisz - ha szeretnéd - egyszerre olvashatod a kifejezéseket és hallhatod a kiejtést is hozzájuk. A fordítással pedig ellenőrizheted is magad egyből, vajon tényleg mindent jól értesz-e.

 

További részleteket ITT tudhatsz meg a témakörökről.
 

Ez még nem minden! Ha megrendeled ezt a párbeszédcsomagot 2017. május 20-ig, odaadunk Neked hozzá ajándékba egy szólás-mondás gyűjteményt. 

És hogy igazán kedvet kapj a tanuláshoz, a következő termékünkre (tananyagkiegészítő csomagra vagy online oktatási csomagra) beválthatod a megrendeléssel együttjáró 10 euró/3.000 forint értékű kuponunkat is, így annak összege ennyivel is kevesebb lesz!

 

Mit szólnál ahhoz, ha mindez csupán annyiba kerülne Neked, mint egy online óra ára? Mintha vennél tőlünk egy 45 perces órát? Egyetlen óra áráért online hozzáférést kapsz 20 kidolgozott hangos párbeszédhez fordítással együtt? Megéri, igaz?

 

Amenniben szeretnél hozzáférést a "20 mindennapi párbeszéd" csomagunkhoz, nincs is más teendőd, töltsd ki itt lent ezt a megrendelőlapot!

 

Megrendelem a Német Online "20 mindennapi párbeszéd" csomagját

Az alábbi adatok kitöltésével elfogadom az általános feltételeket, valamint megrendelem a Német Online párbeszédcsomagját, mely online hozzáférést biztosít 20 hanganyaghoz a hozzájuk tartozó fordítással együtt - egyetlen online óra áráért, azaz 21 euró / 6.500 forint értékben.

 

Általános szerződési feltételek ITT!

További részletek:

Vélemények a párbeszédekről