Párbeszédcsomag: "20 mindennapi párbeszéd"

 

Sajnos ez a termékünk már nem elérhető!

AKKOR ITT A HELYED!

 

 

A Párbeszédcsomagunk elmegy pihenni. 2018. december 13. csütörtök 22h-ig még utoljára kapható 30%-os kedvezménnyel (az eddigi 21 euró / 6.500,- forint helyett most 14 euróért / 4.480,- forintért!), majd eltűnik a kínálatból.

 

Amennyiben pedig rendelkezel már egy másik gyűjteményünkkel, a 150 lépcsőfok a változatos beszédhez gyűjteményünkkel, akkor tovább szeretnénk kedvezni Neked. Mégpedig úgy, hogy ezt a Párbeszédcsomagot most féláron, azaz 10 euró/3200 HUF) áron megkaphatod!

 

Amennyiben még nincs meg Neked egyik sem, de szeretnéd minkettővel kiegészíteni a nyelvtanulásod, melyre most utoljára nyílik lehetőséged, akkor a kettőt megkapod egy áráért (40 euró/6400 HUF)!


Nézd csak, mi is ez a Párbeszédcsomag?!

Mutathatunk Neked egy hatékony tananyagot kiegészítésképp a némettanulásodhoz?

 

Sokszor keresnek meg bennünket, hogy problémát jelent a mindennapi kommunikáció különböző éles helyzetekben, valamint a megfelelő kiejtés elsajátítása.

Ezért hát elkészítettünk egy hanganyagot, amely remek kiegészítésül szolgál minden nyelvtanuló számára kezdőtől haladóbb szintig, hiszen minden párbeszédhez mellékeltünk fordítást is, így semmilyen részlet nem marad ismeretlenül.

 

20 szituációt vettünk mindennapi élethelyzetekből, amelyekkel nap mint nap találkozhat bárki, aki német nyelvterületre készül vagy már kint él. De még a nyelvvizsgára készülők is hasznát tudják venni a felkészülés során.

Az élő beszédet igyekeztünk visszaadni, amivel valóban találkozhatsz.

Ezzel az anyaggal egyszerre fejlesztheted a tudásod mind vizuálisan, mind auditív módon, hisz - ha szeretnéd - egyszerre olvashatod a kifejezéseket és hallhatod a kiejtést is hozzájuk. A fordítással pedig ellenőrizheted is magad egyből, vajon tényleg mindent jól értesz-e.

 

További részleteket ITT tudhatsz meg a témakörökről.
 

Ez még nem minden! Ha megrendeled ezt a párbeszédcsomagot 2017. május 20-ig, odaadunk Neked hozzá ajándékba egy szólás-mondás gyűjteményt. 

És hogy igazán kedvet kapj a tanuláshoz, a következő termékünkre (tananyagkiegészítő csomagra vagy online oktatási csomagra) beválthatod a megrendeléssel együttjáró 10 euró/3.000 forint értékű kuponunkat is, így annak összege ennyivel is kevesebb lesz!

 

Mit szólnál ahhoz, ha mindez csupán annyiba kerülne Neked, mint egy online óra ára? Mintha vennél tőlünk egy 45 perces órát? Egyetlen óra áráért online hozzáférést kapsz 20 kidolgozott hangos párbeszédhez fordítással együtt? Megéri, igaz?

 

Amenniben szeretnél hozzáférést a "20 mindennapi párbeszéd" csomagunkhoz, nincs is más teendőd, töltsd ki itt lent ezt a megrendelőlapot!

 

Általános szerződési feltételek ITT!

További részletek:

Vélemények a párbeszédekről