Az ingyenes gyakorlatokról

"Csak szeretném tudatni, hogy nagyon jó ez a lehetőség a nyelvtanulásra, mert szórakoztatóak a feladatok. Én már kicsit nehezen tanulok, de ezt nagyon élvezem. Igaz kicsit lemaradok a munkám miatt, de a facebookon is gyakorlok amennyire időm engedi. Köszönet és hála ezért a sok munkáért! Jó egészséget és sok sikert az életben!
Egy hálás diák."

 

"Köszönöm szépen az új lehetőséget. Mindig nagyon örülök neki. Köszönöm a sok fáradságot amit értünk teszel. Mindent nagyra értékelek és sokkal magabiztosabb vagyok mióta a te tanításodat megkapom. Még egyszer köszönöm neked" (Juli)

 

 

"Köszönöm a gyakorlatokat. Csak dicsérni tudlak, a tartalmas és minden területről merített témákert.
További jó munkát.
Üdv: Zsuzsa"


"Szeretném megköszönni Neked ezt a kiváló anyagot, amelyet összeállítasz nekünk!
Nagyon-nagyon hasznosnak és tanulhatónak tartom, örömmel látok neki minden alkalommal
a feladatoknak. Nagyszerű, hogy addig gyakorolhatom őket, míg hibátlan nem lesz. Utána pedig
továbbléphetek más részfeladatokhoz, ezzel is újabbakat tanulhatok. Kiválóan állítottad össze
a témaköröket is, nekem nagyon tetszik! Csak köszönni és köszönni tudom Neked!
További sok sikert kívánok!
Üdv. Ildikó"


 

"Nagyon köszönöm a segítséget! Sokat segítesz vele!

Nagyon nehéz a nyelvtanulás!

Nem értek Sok mindent!

Mit freundlichen Grüßen 

Marianna H"

 


"Köszönöm a sok jó és hasznos német kifejezést, hasznosak.
További jó munkát kívánok. Sanyi"

 


"Köszönöm neked azt amit küldtél és szeretném ha tudnád mindig nagyon nagyszerű embernek ismertelek és ezzel a külön bemutatkozásra nem számítottam,de nagyon örültem neki.Te egy igazán önzetlen segíteni akaró és tudó ember vagy nem ismerek hozzád hasonlót. Remélem az életed sikerekben gazdag,és további jó egészséget kívánok neked.☺

Juli"


 

"Nagyon köszönöm a leckéket, segítenek frissentartani a tudást. Hálás vagyok a beleadott fáradságodért. Meghalgattam a bemutatkozásodat a DW-n, és nagyon tetszett.

Üdvözlettel 

Ilona""Igen hasznosak a kuldött tanananyagok... Köszönöm M.M."

 


"Igaz, a tesztem szerint nem vagyok kezdő,de én mégis az alapoktól szeretném kezdeni,mert ha nem jó az alap összedől a vár.Régen tanultam németet,s már sokat felejtettem. Annak nagyon örülök,hogy részletesen leírják,hogy mire kell kattintani,így azok is tudnak tanulni akik nem annyira tudják a számítógépet kezelni,és segítségük se nincs.Igaz gyermekem informatikus,de ő Pesten él,s ha hazajön nem akarom az én tudatlanságommal terhelni.
Köszönettel,üdvözlettel: Erzsébet"

 

 

"Köszönetet szeretnék mondani a nyelvtanuláshoz való segítségért.Igaz nem tudom folyamatosan átvenni az elküldött anyagot de igyekszem 
a lemaradást pótolni. Nagyon sokat segít a tanulásban, csak nagyon kevés az időm de azért igyekszem , hogy legalább alapszinten 
megtanuljak németül bármilyen nehezen is.Jelenleg is kint dolgozom egy magyar családnál , amit annó tanultam egy gyorstalpaló 
tanfolyamon , a beszélgetés hiányában azt is lassan elfelejtem.Még egyszer köszönöm az Önök álltal nyújtott segítséget a tanuláshoz . 
Tisztelettel : P. Margó"

 


"Május közepétől július elejéig kórházban voltam, hogy megműtsék a porchiányos térdemet. Amikor hazajöttem, úgy vetettem rá magamat a feladatokra, mint az éhes ember a kenyérre.Kicsit döcögősen ment a tanulás, de már újra belerázódtam.
Utolsó leveledben a sein-nal kapcsolatos táblázat nagyon jól jött. Az igeidők idegen elnevezései mindig gondot okoztak. Most világosan látom.
Változatlanul nagyon szórakoztatnak a feladataid. Köszönöm a fáradozásodat, és minden jót kívánok. Gizi néni""Köszi az anyagokat, nagyon hasznosak és mindég tanulhatuk valami ujjat.  Üdv Zsuzsa"

 


"Nagyon szépen köszönöm ismét az új feladatokat. Az igaz hogy most egy kis pihi van nyaralás előtt és így is marad a gyakorlás már az unokámmal. Nagyon köszönöm neked a sok fáradozást nem marad el az eredmény.
Jó pihenést kívánok neked további szép nyári napokat.Julia"


 

"Minden feladat hasznomra válik, de legjobban a lukas szöveg tetszik. :-)
Köszi a leckéket és további jó munkát.
Üdv:  Zsuzsa"

 

"Nagyon szépen köszönöm az eddig elküldött német " leckéket" !
Nagyon jó , hogy vannak videó hanganyagok is mert így hallhatom a helyes kiejtést. 
Továbbra is nagy kíváncsisággal és szeretettel várom a további anyagokat. 
Köszönettel:
Angyalka"

 


"Mindig nagyon örülök annak h gondolsz rám és segítesz h megértethessem magamat. Sokat gyakorolok és várom a szünidőt és akkor a Güssingben élő unokám (12 1/2-) éves vele gyakorolhatok ,ő is nagyon élvezi a megfejthető feladatokat. Mégegyszer nagyon szépen köszönöm neked és kellemes hétvégét kívánok neked.Julia"

 


"Köszönöm nagyon sokat segítesz nekem küldött német tananyagokkal.
Én dolgozom kint N,O-ban,de mindig várom a tananyagokat,mégegyszer köszönöm,s kívánok további szép estét,Margit"

 


"Nagyon örülök,ha küldesz lköszi,hogy elküldted a feladatokat. Probálom jól megcsinálni. amikor időm engedi leülök hozzá.küldjél bármikor Előre is  és utolag is köszönöm szépen maradok tisztelettel ! szia!!! Csala Marika""Köszi a tananyagot, egyszerű de hasznos leckeket kapok. Csak dicsérni  tudlak. További jó munkát.
Üdv Zsuzsa"


"Nagyon köszönöm a feladatokat. Nagyon jók amikor párosítani kell a mondatokat. Most nincs nagyon lelkierőm a facebookon követni a tanulást, mert a sok szellemi munka után egy picit lazítanom kell. Mikor időm engedi az e-mailon megcsinálom a feladatokat. És sikerélményem
van amikor mind sikerül. Nekem ezek jobban bejönnek, mint azok a nehéz feladatok. Nagyon sokat tanulok belőlük. Most hogy nem használom a nyelvet sokat felejtettem abból a kevésből is. 
Nagyon köszönöm a fáradozásod!!!
További szép napot!!
Üdv. Zsike"

 


"Szép estét csak köszönetet szeretnék mondani nagyon jók ezek a nyelvtani gyakorlatok örülök ,hogy itt tanulhatok! Das bedeutet mir sehr viel vielen dank! Üdvözlettel Noémi""Nagyon szépen köszönöm az újabb feladatot,köszönöm a fáradozásodat amit értünk teszel. Mert ezt a "kincset" csak neked köszönhetem. Minden nap egy kis agytornával kezdődik a /testi / után mivel mindkettő nagyon fontos. Ilyen önzetlen segítséget még Sehol nem tapasztaltam. További szép napot kívánok neked.Julia"


 

"Nagyon köszönöm, a feladatok nagyon jók.  Boldogság tölt el, ha tudom őket.  Köszönöm szépen"

 


"Csak szeretném tudatni,hogy nagyon jó ez a lehetőség a nyelvtanulásra,mert szórakoztatóak a feladatok.Én már kicsit nehezen tanulok,de ezt nagyon élvezem.Igaz kicsit lemaradok a munkám miatt,de a facebookon is gyakorlok amennyire időm engedi.Köszönet és hála ezért a sok munkáért ! Jó egészséget és sok sikert az életben!
Egy hálás diák. 
Erzsébet"

 

 

"Köszönöm az ötleteidet!

Bekapcsolom a tévét, az tényleg nagyon jó ötlet. Nyelvkönyvem is van: Maklári Tamás: Lazán németül. Abból megveszem a következőt is. 

Megcsinálom a teszteket amiket küldesz e-mailben és amiket felteszel Facebookon is!

Mégegyszer köszönöm szépen a segítséget és kívánok minden jót, hogy még sokat tudjak tőled tanulni!

Köszönettel:  Ana"

 

"Nagyon szépen köszönöm a feladatokat. Mindig nagyon örülök hogy nem maradok ki semmiből. Köszönöm a segítséget a fáradozásodat. Egy kicsit nehéz szakaszát élem az életemnek,de a tanulás mindig frissen tartja az agyműködésemet.

Mégegyszer köszönöm és szép hetet kívánok neked.Juli"